Citizens Advice 1066

Citizens Advice 1066's bijdrage aan Shine

Het project draagt bij aan onze samenwerking met partners om lokale mensen te engageren energie te besparen, ‘warmer in de winter, koeler in de zomer’, met daaraan gerelateerde verbeteringen voor de gezondheid. De betrokkenheid van kwetsbare groepen in de meest achtergestelde buurten is een essentieel onderdeel van het  ontwikkelings-en business plan van CA 1066.

"De betrokkenheid van kwetsbare groepen in de meest achtergestelde buurten is een essentieel onderdeel van het ontwikkelings-en business plan van CA 1066. "
Tracy Dighton

Voorstelling van de organisatie

Citizens Advice 1066 is een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling die al 75 jaar lang advies verstrekt aan de bewoners van Hastings en St Leonards. De organisatie is lid van de nationale adviesorganisatie Citizens Advice, een zeer gerespecteerde, goed uitgerust adviesbureau met een netwerk van ongeveer 400 onafhankelijke bureaus. Citizens Advice 1066 versterkt energie-advies aan omwonenden over het verwisselen van energieleverancier , controleert doorverwijzingen naar ‘Winter Home check’ voor diegenen die in aanmerking komen voor energiebesparende maatregelen, zoals nieuwe boilers en dubbele beglazing . 70% van onze klanten worden geconfronteerd met economische ontbering.